Resa till Bryssel 25–26 augusti

Följ med till Bryssel! Sista helgen i augusti, dvs. 25–26 augusti, bär det av till Hergés hemstad tillsammans med två kunniga guider i föreningen: kassören Ove Brinkheden och vår egen man i Bryssel Jakob Palmkvist. Guidningen är kostnadsfri för medlemmar och deras familjer. Antalet deltagare är dock begränsat – först till kvarn!

Lördagen den 25 augusti blir en heldag som ägnas åt en stadsvandring Bryssel i Hergés och Tintins fotspår. Vi kommer att besöka Tintinbutiken vid Grand Place, den stora väggmålningen från “Det hemliga vapnet” samt många andra högintressanta platser i Tintins hemstad. Vi kommer delvis att utgå från den utmärkta Brysselkarta som många av GT:s medlemmar redan fått. Dagen avslutas med en gemensam middag på en trevlig restaurang.

Söndagen den 26 augusti åker vi till Musée Hergé i Louvain-la-Neuve utanför Bryssel, som just nu har en stor utställning på temat ”I Tibet med Tintin”.

Observera att du bokar din resa och boende själv. Alla kostnader för resor, inträden, mat, osv. betalar du själv.

Vi kommer att börja guidningen på lördag morgon, så se till att komma till Bryssel redan på fredag kväll om du inte vill missa något (men det går förstås även bra att ansluta senare).

Gör din anmälan till info@generationT.se senast 15 augusti!

Vi ser fram till att få träffa våra medlemmar och visa Hergés och Tintins hemstad!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.