Tintin i Kina

Tintinföreningen arrangerar en familjedag på fyra timmar tillsammans med Östasiatiska museet om Kina i allmänhet och Blå lotus i synnerhet. Det blir familjevisningar av museets samlingar av kinesiska föremål, målning av kinesiska drakar på porslin samt två olika föredrag om Tintin.

Hela evenemanget pågår mellan 12.00 och 16.00 söndagen den 25 november. Östasiatiska museets personal står för guidade visningar av de kinesiska samlingarna, och i Ateljé Draken kan barn och vuxna måla sin egen porslinsmugg och dekorera med drakar, lotusblommor och prova på att skriva kinesisk kalligrafi med tusch och pensel.
Tintinföreningen ansvarar för två olika föredrag: det första vänder sig till en yngre publik och hela familjen, det andra till en vuxen publik.

Ingen föranmälan krävs. Ta med hela familjen på en härlig heldag tillsammans med Tintin!

Tintin i Kina
Söndag 25 november
Östasiatiska museet, Tyghusplan på Skeppsholmen, Stockholm

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.