Tintinföreningen på Seriefestivalen (SPX) 27–28 april

För sjätte året i rad medverkar Tintinföreningen på Stockholms Internationella Seriefestival på Kulturhuset i centrala Stockholm. Festivalen pågår fredag–söndag, och GT finns på plats på marknadstorget SPX (Small Press Expo) lördag–söndag 27–28 april. Vi säljer Tintinbilar och andra roliga prylar, visar upp våra årsböcker och marknadsför föreningen. Dessutom blir det som vanligt ett svårt Tintin Quiz med fina priser!

Seriefestivalen arrangeras av Serieteket. ”Möt svenska och internationella gäster i en avslappnad atmosfär, under seminarier, samtal, utställningar, filmvisningar, workshoppar och mängder av kringarrangemang. Som upptakt blir det förarrangemang under hela veckan inför festivalhelgen.”

Plats: Kulturhuset, Stockholm
Tid: lördag–söndag 27–28 april kl. 11.00–16.00
Fri entré

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.