Gå med i den svenska Tintinföreningen!

• Gillar du Tintin?
• Samlar du på Tintinprylar?
• Vill du veta mer om Tintins skapare Hergé?
• Gå med i Generation T idag!!!

Generation T – Den svenska Tintinföreningen är Sveriges enda officiellt godkända förening för Tintinfantaster. Vi anordnar evenemang, föreläsningar, årsmöten, resor till Bryssel, Hergé-museet och slottet Cheverny (Moulinsart). Vi har filmvisningar, anordnar marknader och arrangerar pubkvällar. Vår hemsida har ett mycket aktivt forum där du som medlem får svar på dina frågor om allt som rör Tintin och Hergé. Sist men inte minst publicerar vi en exklusiv årsbok som inte finns till försäljning i bokhandeln! Anfäkta!!

Årets upplaga av årsboken Tintinism innehåller artiklar om den nya Tintinfilmen, dess konceptdesign och svenska dubbning, om Tintin och läkarvetenskapen, om Hergés filmintresse, om Tintin som entreprenör, om professor Calystén och ingenjör Wolff och om Tintins historia i Danmark och Norge samt en utförlig historik över de klassiska Tintinskivorna (med en komplett diskografi!) – med mycket mera!

Det här inlägget postades i Föreningsinfo. Bokmärk permalänken.