Jubileumsboken

Tintinism 2017 JubileumsbokI samband med den svenska Tintinföreningens tioårsjubileum publicerar vi en Jubileumsbok med en stilig omslagsbild av Bob De Moor. Jubileumsboken innehåller en krönika över Tintinföreningens tioåriga historia, från starten 2007  fram till i dag 2017. Det är en kavalkad i text och bild om GT:s historik och olika evenemang genom åren. Boken rymmer även något exklusivt: en helt unik intervju med Tintin själv från 1978 – där svaren skrivits av ingen mindre än Hergé! Närmare Tintin än så går det inte att komma, och det är roligt att kunna presentera den här intervjun för första gången på svenska. Jubileumsboken avslutas med ett omfattande register över samtliga tio årsböcker Tintiniana och Tintinism. Tack vare registret blir det nu lätt att hitta viktiga faktauppgifter om Hergé och Tintins äventyr. Boken skickas ut till alla medlemmar i Tintinföreningen och alla nya medlemmar får den som bonus.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.